logo baita mune

Reserveren & Info

Info

Na het versturen van de reserveringsaanvraag ontvang je snel een persoonlijke reactie met de mogelijkheden.

De reservering is geboekt zodra de aanbetaling ontvangen is (binnen 1 week na reserveren).  Het restant dient 6 weken voor aankomst te zijn voldaan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen dan is tot 6 weken voor aankomst te annuleren. Het reeds betaalde bedrag wordt dan teruggestort. Reserveringen binnen 6 weken tot aankomst moeten binnen 1 week geheel voldaan zijn. Wij raden aan zelf een reisverzekering af te sluiten. Baita Munè is niet aansprakelijk voor persoonlijk ongemak of vermissingen. Niet kunnen komen, later komen of eerder vertrekken geeft geen recht op restitutie.Verhuurperiode is van zaterdag tot zaterdag. 

De aankomsttijd vanaf 14.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

Prijzen:
Juli & Augustus € 695,-
Juni & september € 550,
Overige maanden € 450,-

De prijzen zijn op basis van 2 personen per week. Geen bijkomende kosten. Geen huisdieren. Voor extra persoon (max. 2) is er een stapelbed op de boven etage, meerprijs  € 100 p/w pp. Voor een langer verblijf, informeer naar de mogelijkheden. We zijn het hele jaar open.

Compleet ingericht vakantiehuis. Schoon en netjes. Inclusief bad-, bed-, en keukenlinnen. Rook & huisdier vrij. Prijs incl. gebruik electra & gas. Voor de palletkachel is een basis voorraad aanwezig, daarna voor eigen rekening. Verhuur van zaterdag tot zaterdag.

Je huurt direct bij ons, Jaap & Astrid, Nederlandse eigenaren. Wij wonen in de buurt, meer info over ons op BLOG. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen, we reageren snel. 

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...